de Deel, sprakel in 't bos, sprakel in het bos, galerie, lonneker, enschede, glaskunst, karin wijnand, studio wijnand, pottenbakken

Pottenbakken! Of het nu om potten draaien, servies draaien of het draaien van vazen gaat, leren gaat het best als je individueel begeleid wordt. Zo krijg je het snelst de basis onder de knie: het juist centreren en een cilinder draaien. Dit is essentieel voor een goed resultaat en om verdere technieken in de vingers te krijgen.

Karin Wijnand geeft sinds het afronden van haar studie les in pottenbakken om het vakmanschap door te geven. Sinds 2006 is dat in Overijssel, Twente aan de Dorpsstraat 113 te Lonneker (Enschede), en sinds 2016 staat er ook een draaischijf in de Deel bij Sprakel in het Bos (het Vaneker, Enschede). Met 3 schijven in de Studio is het mogelijk om te kiezen voor privéles, les in twee of drietallen, een workshop behoord ook tot de mogelijkheden. Een proefles volgen kan natuurlijk altijd.

Pottenbakken Enschede, de Deel, studio wijnand, karin wijnand, glaskunst, keramiek

Pottenbakken ontspant en geeft een geweldig gevoel: uit niets iets maken. Je kunt bij Studio Wijnand ’s ochtends en ’s middags les volgen op doordeweekse dagen. Neem contact op voor een afspraak en voor verdere mogelijkheden.

 

 

 


Voorbeeld mogelijkheden Pottenbakken:

  • Privé draailes (€ 37,50 per uur)

    workshops, studio wijnand, enschede, pottenbakken

  • Draailes in drietallen ( maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur)
  • Pottenbakken workshop  (op afspraak)