Het vervaardigen van kunst in opdracht, of het nu om een beeld, tuinbeeld, relatiegeschenk of urn gaat, is speciaal door het contact en de samenspraak met u. Kunst is ‘het venster van de ziel’. Voorbeelden van eerder vervaardigd werk vindt u onderaan de pagina.

Kunst in Opdracht

Bijzondere momenten en herinneringen die van waarde zijn voor u, kunnen worden vereeuwigd in een kunstwerk. De materiaalmogelijkheden zijn, naast keramiek en glas, uitgebreid. Zo kan er ook gewerkt worden in combinatie met bijvoorbeeld hout, staal of steen. De samenwerking met verschillende professionals buiten de Studio om, zoals Groeneveld Natuursteen, maakt het mogelijk om deze objecten te verwezenlijken en zo iets persoonlijks en unieks neer te zetten.

AlbumEen relatiegeschenk, kunst op kantoor, een jubilieum geschenk; werk dat het bedrijf en haar geschiedenis eer aandoet, of juist de menselijke noot in een school of wachtkamer. Kunst als relatiegeschenk geeft een extra dimensie aan uw samenwerking. Een selectie van eerder vervaardigde werken vindt u onderaan de pagina.

Hoewel Karin Wijnand zich specialiseert in het vervaardigen van beeldende kunst in keramiek en glas, is ook het ontwerpen met andere materialen onderdeel van haar expertise. De samenwerking met verschillende professionals buiten de Studio om, zoals Houtzagerij Twickel, maakt het mogelijk om glas en keramiek met andere materialen te combineren.

Kunst kan dienen als een bevestiging van wat bereikt is, alsmede een tijdloze toevoeging aan het bestaan van uw onderneming. Ook het schenken van een kunstwerk als blijk van appreciatie van een goede samenwerking wordt dikwijls zeer gewaardeerd. Het werken in opdracht voor de zakelijke markt is een interessant gebied voor zowel kunstenaar als ondernemer. De mogelijkheden zijn ruim, denk bijvoorbeeld aan:

  • Relatiegeschenken

  • Kunst op kantoor

  • Jubileum geschenk

  • Binnen
  • Buiten
  • Kunst op school

  • Grotere oplagen

Met een relatiegeschenk, jubileum geschenk of kunst op kantoor uit keramiek en/of andere materialen van Studio Wijnand, haalt u iets unieks binnen. Karin’s werken maken onderdeel uit van de vaste collectie bij verschillende musea, zoals bijvoorbeeld het Glasmuseum Alter Hof Herding van Ernsting Stiftung.