Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

april 2017

Beelden in de Appelboomgaard

30 april, 08:00 tot 17 september, 17:00
Galerie Beeldentuin de Deel – Sprakel in het Bos, Overmaatweg 45
Enschede, Overijssel 7524DH Nederland
+ Google Maps

In de knusse appelboomgaard achter Theehuis Sprakel in het bos kun je met eigen ogen zien wat glaskunst doet in de natuur. Licht speelt en geeft elk object zijn eigen kracht. Deelnemende kunstenaars zijn: Reiner Schlestein Paul Funcken Kim ten oever Adrie Arendsman Karin Wijnand Uniek in Twente, na het realiseren van de Glaskunstfietsroute in de gemeente Tubbergen, vind ik het een uitdaging glaskunst blijvend te promoten.  

Meer weten »
augustus 2017

zomerexpositie

8 augustus, 13:00 tot 31 augustus, 17:00

De hele maand augustus kunt u genieten van het werk van : Judith Schepers - kleine delicate potlood tekeningen Elsbeth Cochius - lino Roel Endendijk -  wolportretten Karin Wijnand en Piet Brummelbos lichtobjecten. En natuurlijk voor diegene die nog niet zijn geweest , de beeldentuin blijft tot half september open.

Meer weten »
november 2017

Glaskunstbeurs Leerdam

3 november 2017 tot 5 november 2018
Internationale Glaskunstbeurs Leerdam, Tiendweg 9
Leerdam, Nederland
+ Google Maps

Er wordt al hard nagedacht over ontwerpen voor de glaskunstbeurs in Leerdam. Deze vindt weer een nieuwe doorstart waar wij glaskunstenaars erg blij mee zijn. Er zullen een aantal werken te zien zijn die voort zijn gekomen uit een samenwerkingsproject met Piet Brummelbos. Hopen op een goede opkomst!    

Meer weten »

oven gevormd glas

3 november, 11:00 tot 5 november, 17:00

In het mooie Friesland  zal op verschillende locaties glaskunst te zien zijn voor meer info ga naar www.ovengevormdglas.nl

Meer weten »
+ Export Events