Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

april 2017

Beelden in de Appelboomgaard

30 april, 08:00 tot 17 september, 17:00
Galerie Beeldentuin de Deel – Sprakel in het Bos, Overmaatweg 45
Enschede, Overijssel 7524DH Nederland
+ Google Maps

In de knusse appelboomgaard achter Theehuis Sprakel in het bos kun je met eigen ogen zien wat glaskunst doet in de natuur. Licht speelt en geeft elk object zijn eigen kracht. Deelnemende kunstenaars zijn: Reiner Schlestein Paul Funcken Kim ten oever Adrie Arendsman Karin Wijnand Uniek in Twente, na het realiseren van de Glaskunstfietsroute in de gemeente Tubbergen, vind ik het een uitdaging glaskunst blijvend te promoten.  

Meer weten »
juli 2017

Workshop verbinding Yoga / beeldhouwen

21 juli, 11:00 tot 15:00

21 - 28 juli en 4 augustus Deze workshop wordt gegeven door Tess Lucassen en Karin Wijnand. Om 11.00 uur heten wij u welkom met koffie of thee in het Theehuis Sprakel in het Bos, Overmaatweg 45 Enschede. Binnen de hatha yoga en het beeldhouwen zullen op deze dag de zintuigen geprikkeld worden. Om 12.30 een heerlijke lunch verzorgd door het theehuis en dan met de handen in de klei . Kosten 95 euro  aanmelden kan bij info@studiowijnand.nl voor meer…

Meer weten »
november 2017

Glaskunstbeurs Leerdam

3 november 2017 tot 5 november 2018
Internationale Glaskunstbeurs Leerdam, Tiendweg 9
Leerdam, Nederland
+ Google Maps

Er wordt al hard nagedacht over ontwerpen voor de glaskunstbeurs in Leerdam. Deze vindt weer een nieuwe doorstart waar wij glaskunstenaars erg blij mee zijn. Er zullen een aantal werken te zien zijn die voort zijn gekomen uit een samenwerkingsproject met Piet Brummelbos. Hopen op een goede opkomst!    

Meer weten »
+ Export Events